Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Arnavutluk'a gidecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama'nın davetlisi olarak bugün Arnavutluk'ta olacak.

Haberler NTV, Anadolu Ajansı 17.01.2022 - 08:47

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmelerde, stratejik ortaklık seviyesindeki Türkiye-Arnavutluk ilişkileri ve iş birliğinin derinleştirilmesi için atılabilecek adımlar ele alınacak.

Görüşmelerde bölgesel ve uluslararası meseleler de değerlendirilecek. 2019'da meydana gelen deprem felaketinde evlerini kaybeden aileler için Türkiye tarafından Laç şehrinde inşa edilen konutların teslim töreni de yapılacak.

ETHEM BEY CAMİSİNİN AÇILIŞINI YAPACAK

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığınca (TİKA) restorasyonu tamamlanan ve ekimde ibadete başlanan Osmanlı döneminden kalma Ethem Bey Camisinin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız