Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak?

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı en son 6 Eylül tarihinde gerçekleşmişti. Son toplantıda yüz yüze eğitim, salgınla mücadele, Afganistan’daki gelişmeler ve göçmenlerin durumu gibi başlıklar ele alınmıştı. Peki yeni kabine toplantısı ne zaman, hangi gün yapılacak?

Haberler ntv.com.tr 21.09.2021 - 07:38 Son Güncelleme : 21.09.2021 - 08:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde bir araya gelen Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısı, koronavirüs önemlerine ilişkin kararların alındığı ve duyurulduğu bir toplantı oluyor.

6 Eylül’de gerçekleştirilen son toplantının ardından yaklaşık iki hafta geçmesi nedeniyle yeni toplantının hangi tarihte yapılacağı merak konusu oldu.

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN YAPILACAK?

Kabine Toplantısı'nın tarihi henüz belli olmadı. Bakanlar Kurulu Toplantısı, son olarak 6 Eylül tarihinde yapılmıştı. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin bu hafta içinde yapılması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 6 Eylül’deki son toplantının ardından yaptığı açıklamalarda Milli Eğitim Bakanlığının 20 bin yeni öğretmen atama törenini, 3 Eylül'de İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde icra ettiklerini belirtti ve ataması yapılan öğretmenleri tebrik etti.

Erdoğan, "Salgınla mücadelede hala tek ve en önemli kozumuz aşıdır. Okulların açıldığı, iş yerlerinin tam kapasite üretime geçtiği şu dönemde vatandaşlarımızı bir kez daha aşılarını yaptırmaya ve tamamlamaya davet ediyorum. Küresel sağlık krizinin bitmediğini göz önünde tutarak temizlik, maske ve mesafe başta olmak üzere tüm tedbirlere hassasiyetle riayet etmeyi sürdürmeliyiz." değerlendirmesinde bulundu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız