Davutoğlu Şanlıurfa'da miting yaptı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Suriye toprakları içinde bulunan Süleyman Şah Saygı Karakolu'nu ziyaretinin ardından Şanlıurfa'da miting yaptı. Davutoğlu, "Artık Şanlıurfa, Süleyman Şah ile de anılacak" dedi.

Haberler Anadolu Ajansı 10.05.2015 - 16:12

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Şanlıurfa'daki mitinginde konuştu.

Süleyman Şah Saygı Karakolu'nu ziyaret ettiğini belirten Başbakan Davutoğlu "Bugün değerli Kara Kuvvetleri Komutanımız ve diğer komutanlarla birlikte Türkiye tarafındaki Eşme'deki kardeşlerimizle kucaklaşıp, Suriye tarafına geçtik. Oradaki kardeşlerimizle de kucaklaştık ve Süleyman Şah'ın huzurunda divan durduk" dedi.

"İnşallah en kısa zamanda Süleyman Şah Türbesi'nin yeni şekliyle ve bizim mimarimizle yapılması noktasında gerekli talimatları verdik. Artık Şanlıurfa, Süleyman Şah ile de anılacak ve Suriye toprakları içinde Süleyman Şah'ın mekanında bu al bayrak ebediyete kadar dalgalanacak" şeklinde konuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız