Dexter'ın evi 2 milyon sterline satışta

Amerikan dizisi Dexter'ın başrol oyuncusu Michael C. Hall, eşinden ayrılınca Hollywood'daki evini 2 milyon sterline satışa çıkardı.

Haberler 13.06.2012 - 13:39

Miami'de geçen ünlü dizi 'Dexter'da hem seri katil hem de Miami Metro Polis Departmanı'nda kan analizcisi olarak çalışan Dexter Morgan'ı canlandıran Michael C. Hall, Hollywood'daki evini 2 milyon sterline satışa çıkardı.

Aralık ayında eşi Jennifer Carpenter'dan ayrılan ve birlikte yaşadıkları evi satışa çıkarmaya karar veren Hall; 1933 yapımı evi, 2008'de 1 milyon 750 bin dolara almıştı.

Daily Mail'in haberine göre; dağ manzaralı, üç katlı evin bulunduğu bölgede Charlize Theron ve Jason Statham'ın da evi bulunuyor.

Dexter’ın 7. sezonu ise 30 Eylül 2012'de başlayacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız