Diyarbakır'daki narkoterör operasyonu: 1 ton esrar ele geçirildi

Diyarbakır'da jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda bir ton esrar ele geçirildi.

Haberler Anadolu Ajansı 23.01.2017 - 10:04

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde düzenlenen operasyonda bir ton esrar ele geçirildiği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığınca uzun zamandır sürdürülen istihbari çalışmalar neticesinde Kabakaya köyündeki dağlık ve ormanlık alanlarda terör örgütü PKK'nın finans kaynağı uyuşturucu ekim alanlarını imha etmek ve imal edilen uyuşturucuları ele geçirmek amacıyla operasyon düzenlendiği belirtildi.

Operasyonda araziye gizlenmiş çuvallarda bir ton toz esrar ele geçirildiği kaydedilen açıklamada, "Bölgemizde yaşayan vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması, terör örgütünün finans kaynaklarının yok edilmesi maksadıyla narko-terörizmle mücadeleye yönelik çalışmalara devam edilmektir" ifadelerine yer verildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız