Diyarbakır'da 16 kırsal mahallede sokağa çıkma yasağı

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 11, Hani ilçesinde 5 yerleşim biriminde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Haberler Anadolu Ajansı 25.10.2016 - 07:52

Diyarbakır'ın Lice ve Hani ilçelerine bağlı 16 kırsal mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edildiği bildirildi. 

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Lice ve Hani kırsalında terör örgütü PKK mensupları ile işbirlikçilerini etkisiz hale getirmek, bölgede teröristlerce kullanıldığı değerlendirilen sığınak, barınak, depo alanları ve uçaksavar mevzilerini tahrip etmek amacıyla operasyon düzenlenecek. 

Operasyon yapılacak bölgedeki vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla İl İdaresi Kanunu uyarınca Lice ilçesi Şenlik, Birlik, Ergin, Tuzla, Abalı, Çeper, Yamaçlı, Kıralan, Dernek, Daralan ve Duru mahalleleri ile Hani ilçesi Topçular, Yukarı Turalı, Kalaba, Uzunlar ve Seren mahallelerinde bugün saat 04.00 itibarıyla ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız