Dükkandaki sandıktan patlayıcılar çıktı

Manisa Kula'da uzun yıllardır kullanılmayan dükkandan koku gelmesi üzerine yapılan aramada, büyük bir sandık içinde çok sayıda patlayıcı bulundu.

Haberler 11.06.2009 - 18:11

Manisa Kula'da Yunus Emre Caddesi 6. Sokak'ta bir dükkandan yoğun koku gelmesi üzerine vatandaşlar durumu belediyeye bildirdi.

Bölgeye gelen belediye ekipleri dükkanda büyük bir sandık içinde çok sayıda patlayıcı bulunca polisi aradı.

Dükkan ve çevresine güvenlik kordonu oluşturan polis, vatandaşları uzaklaştırdı. Sandık içindeki patlayıcıların, savcılık nezaretinde sayımı yapılıyor.

Cadde esnafı, dükkanın çok uzun yıllardır kullanılmadığını, son zamanlarda duyulan kokunun rahatsız edici boyuta ulaşması üzerine belediye ekiplerine başvurduklarını belirterek, içeri girdiklerinde gördükleri sandığın içinde mermi, barut gibi birçok patlayıcıya rastladıklarını söyledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız