Efsane dizinin finali CNBC-e'de

1960’ların kült dizisi “The Prisoner” büyük finaliyle CNBC-e’de...

Haberler 15.01.2010 - 17:08

Televizyon tarihinin öncü yapımlarından ‘The Prisoner’ CNBC-e izleyicilerine veda etmeye hazırlanıyor. 1967’de yayınlanan kült televizyon klasiği yepyeni görsel altyapısı ve oyuncu kadrosuyla ekrana geri dönmüştü.

Hafızasını yitirmiş bir şekilde çölde uyanan Micheal’ın (Jim Caviezel), 6 numara adıyla “Köy” denilen bir yerde kısılıp kalmasının hikayesini anlatan 'The Prisoner', tekinsiz atmosferi, ilginç hikaye anlatımı ve sürprizlerle dolu kurgusuyla izleyicileri 5 bölüm boyunca ekranlara kitledi. Dizinin diğer önemli karakteri 'Köy’ü yöneten 2 numara, usta oyuncu Ian Mckellen tarafından canlandırılıyordu.

Yeni ‘The Prisoner’, eski yapımdan akıllara kazınan pek çok karakter ve ayrıntıyı da tekrar hatırlattı. 6 Numara, onun ezeli düşmanı 2 Numara, Köy, Rover ve unutulmaz “Be seeing you” diyalogları, efsanenin yeni versiyonunda da karşımıza çıktı.

FİNALDE NELER OLACAK?
6 Numara’ya, tedavisi olmayan Köy Ölümü / Village Death adlı bir virüs bulaşınca olaylar farklı bir boyut kazanır. 6 Numara’nın sonsuz esareti devam edicek mi yoksa Köy’den kurtulup özgür bir adam olabilecek mi?

Efsanevi dizinin final bölümü 17 Ocak Pazar günü saat 22:00’de CNBC-e’de izleyicilerle buluşacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız