Elazığ'da 11 ton 140 litre sahte şarap ele geçirildi

Öküzgözü üzümleriyle ünlü Elazığ'da polis tarafından düzenlenen operasyonda, iki depoda 11 ton 140 litre sahte şarap ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.

Haberler DHA 26.11.2018 - 12:39

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Elazığ- Keban karayolunda bulunan kontrol noktasında durdurdukları minibüste arama yaptı.

Yapılan aramada, minibüsteki bidonlarda sahte şarap ele geçirildi, araçtaki O.C. ve A.A. gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki ifadelerinde iki depoda sahte içki imal ettiklerini itiraf etti.

Bunun üzerine söz konusu depolarda yapılan aramalarda, bidonlar ve variller içerisinde saklanan 11 ton 140 litre sahte şarap ele geçirildi. Depolar ekipler tarafından mühürlendi, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Elazığ, Türkiye'de şaraplık üzüm üretilen yerlerin başında geliyor. Bölge şaraplık öküzgözü üzümleriyle biliniyor. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız