Emniyet amiri, makamında intihar etti

Adana'da, İncirlik Polis Merkezi Amiri Mehmet Akif Durak, makam odasında beylik tabancasını başına ateşleyerek intihar etti.

Haberler İHA 15.02.2016 - 09:17

Sarıçam ilçesindeki İncirlik Polis Merkezi Emniyet Amiri Mehmet Akif Durak (41), dün öğlen saatlerinde polis merkezine geldi.

İddiaya göre uzun süre odasından çıkmayan Durak'ın yanına akşam saatlerinde giren polis memurları, amiri tabancayla vurulmuş halde buldu.

Haber verilen sağlık ekibi, Durak'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay Yeri İnceleme ekipleri polis merkezinde inceleme yaptı.

Durak'ın cesedi, incelemelerin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Emniyet Amiri Mehmet Akif Durak'ın, sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasında son olarak, ''Yaşayan ölülere yas tutulmaz', 'Kafana göre dön dünya, ne sen umurumdasın ne de senin gibi dönenler', 'Evet ben değiştim ama herkese hak ettiği değeri verecek kadar değiştim'' cümlelerini paylaştığı görüldü.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız