En iyi bildiği şey kadınları mutlu etmek

Karısı tarafından terk edilmiş, beş parasız kalmış kahramanın kendisini birden jigololuk yaparken bulmasını anlatan 'Hung', her Perşembe saat 23.00'te e2'de.

Haberler 16.12.2010 - 10:02

Herşeyini kaybeden 40'lı yaşlarında bir adam, hayata, en iyi bildiği şeyi yaparak tutunmaya çalışır. Ama ne yazık ki kahramanımız ne bir doktordur, ne de tuttuğunu koparan iş adamı... Onun en iyi bildiği şey kadınları mutlu etmektir.

Önceleri başka yollar arayan ama pes etme noktasına gelen Ray, sonunda en büyük silahını, cinselliğini devreye sokarak hayatını düzene koymanın yollarını aramaya başlar. Bir arkadaşının yardımıyla hem eğlenceli hem de zaman zaman tehlikeli bir maceraya atılır.

İlk sezonu merak uyandırıcı bir finalle biten dizi, yeni sezon bölümleriyle bu haftadan itibaren her Perşembe saat 23.00'te e2'de.

Dizinin başrol oyuncusu Thomas Jane Altın Küre ödüllerinde 'Komedi ya da Müzikal' dalında en İyi Erkek Oyuncu kategorisinde aday.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız