Enis Berberoğlu'nun yeni fezleke talebine ret

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi, CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'nun avukatlarının, mahkemece hazırlanan fezlekenin iade edilmesi ve yeni fezleke hazırlanması talebini reddetti.

Haberler NTV Haber, Anadolu Ajansı 12.02.2021 - 16:44

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesince yeniden yargılanması ve infazın durdurulmasına karar verilerek dokunulmazlığının kaldırılması için hazırlanan fezleke Adalet Bakanlığı'na gönderilen Enis Berberoğlu, fezlekeye itiraz etmişti.

Fezlekenin hukukun temel ilkelerine, usul ve yasaya aykırı olduğu savunulmuş, Berberoğlu'na karşı husumet güdüldüğü öne sürülen fezlekesinin iadesi istenmişti.

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi, Enis Berberoğlu'nun avukatlarının, hazırlanan fezlekenin iade edilmesi ve yeni fezleke hazırlanması talebini reddetti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız