Erdoğan, Özel'le Uludere'yi görüşecek

Başbakan Erdoğan, Irak sınırında 35 vatandaşın hayatına mal olan bombalama olayıyla ilgili olarak bugün Genelkurmay Başkanı Özel'le görüşme yapacak.

Haberler 01.01.2012 - 17:59

Irak sınırında 35 kişinin ölümüyle sonuçlanan olayla ilgili gelişmeler devam ediyor.

Başbakan Erdoğan, konuyla ilgili olarak saat 13.00'te Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'le görüşme yapacak.

Erdoğan, olayla ilgili ellerinde 4 saatlik görüntü olduğunu belirterek incelemenin sürdüğünü söylemiş, Genelkurmay da konuyla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ifade etmişti.

Başbakanlık kaynaklarının olağanüstü olmadığını belirttiği görüşmede, olayın nasıl gerçekleştiği, çok tartışılan istihbaratın nasıl ve kimden alındığının gündeme gelmesi bekleniyor.

Görüşmenin yapılacağı yeni Başbakanlık binasının teknolojik altyapısının çok iyi olması, Genelkurmay Başkanı tarafından görsel bir sunum yapılacağı yorumlarını beraberinde getirirken, Başbakan Erdoğan bu görüşme sonrası kabine üyeleriyle biraraya gelecek.

Uludere'deki olay sonrası bölgeye giden Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ile bakanlar Mehdi Eker ve Cevdet Yılmaz'ın da burada bir sunum yapmaları bekleniyor.

Öte yandan BDP grubu bugün olağanüstü bir toplantı yapacak ve araştırma komisyonu kurulması, hükümet için gensoru verilip verilmemesi tartışılacak. CHP MYK da bugün toplanacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız