Eşarplı cinayete 20 yıl hapis

Amasya'da eşini eşarpla boğarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan 30 yaşındaki Ahmet Çemrek'e, 20 yıl hapis cezası verildi.

Haberler DHA 19.12.2015 - 18:14

Arşiv

Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde iddiaya göre Ahmet Çemrek, bir ay önce evlendiği Cezayir asıllı 21 yaşındaki Narimane Sahlaoul ile köydeki yaşam şartları nedeniyle aralarında tartışma çıktı. Çemrek, eşinin boğazını eşarp ile sıkarak öldürdü.

Gözaltına alınan ve çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen Çemrek, Amasya Ağır Ceza Mahkemesi'nde son kez hakim karşısına çıktı.

'Ömür boyu hapis cezası' istemiyle yargılanan Çemrek, mahkemedeki ifadesinde, "İyi niyetle başlayan bir ilişkinin sonunda buradayım. Olay günü eşimin bana ve aileme yönelik ağır hakaretleri oldu. Bir anlık öfkeme kapılıp şimdi buradayım. Pişmanım. Kendisi eşimdi ve sevdiğim kadındı" dedi. İfadelerin ardından mahkeme heyeti tutuklu sanığa 20 yıl hapis cezası verdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız