Esenyurt'ta kadın cinayeti: Ara sokağa sürükleyip öldürdü

Esenyurt'ta Kader G. isimli kadın zor kullanılarak götürüldüğü bir ara sokakta silahla vurularak öldürüldü. Cinayet zanlısı daha sonra aynı silahla kendisini başından vurarak intihar girişiminde bulundu.

Haberler Anadolu Ajansı, DHA 03.04.2022 - 23:29 Son Güncelleme : 04.04.2022 - 04:32

İstanbul Esenyurt'ta bir kadını tabancayla vurup ölümüne neden olan kişi, aynı silahla intihar girişiminde bulundu.
Alınan bilgiye göre, Alpaslan Ç, Haramidere Sanayi metrobüs durağında üst geçit merdivenlerden inen Kader G. isimli kadını zor kullanarak ara sokağa götürdü. 116. sokakta Kader G'ye ateş eden Alpaslan Ç, daha sonra aynı silahla kendisini başından vurarak intihar girişiminde bulundu.
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı iki yaralı, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak ağır yaralanan Kader G. hastanede yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Şüpheli Alpaslan Ç'nin sağlık durumunun da ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Çevredeki güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, metrobüs üst geçidinde bekleyen şüphelinin, merdivenlerden inen kadına saldırması ve ara sokağa götürmesi yer alıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız