Eskişehir'de film günleri

2-9 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek Anadolu Üniversitesi Uluslararası Eskişehir Film Festivali'nde 48 uzun metraj, 35 kısa metraj film sinemaseverlerle buluşacak.

Haberler 24.04.2012 - 17:49

Bu yıl 14. kez düzenlenen Anadolu Üniversitesi Uluslararası Eskişehir Film Festivali 2-9 Mayıs tarihleri arasında üniversiteli gençlerle buluşacak. Festival kapsamında; 48 uzun metraj, 35 kısa metraj film sinemaseverlerle buluşacak.

Festivalde Onur ve Sinemaya Emek Ödülleri'ni Ediz Hun ve Selma Güneri’ye verilecek.

Son dönemin dikkat çeken yerli filmleri Emin Alper’in ‘Tepenin Ardı’, Zeki Demirkubuz’un ‘Yeraltı’ ve Reis Çelik’in ‘Lal Gece’ ve Hasan Tolga Pulat’ın ‘Güzel Günler Göreceğiz’i de programda yer alıyor.

Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü Sinema Anadolu’da ve Espark Cinemaximum’da gösterilecek filmlerin bilet fiyatları 3 TL, kısa filmler ise ücretsiz izlenebilecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız