Evinde el bombası bulunan albay firar etti

Ergenekon soruşturmasında Sapanca’daki dağ evinde silah ve el bombaları bulunan Albay Mustafa Dönmez’in arandığını öğrenince firar ettiği anlaşıldı.

Haberler NTV Haber 10.01.2009 - 15:05

Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığı’nda görevli Albay Mustafa Dönmez’in Ergenekon soruşturması kapsamında askeri yetkililerce gözaltına alınacağını öğrendiğinde yetkili mercileri telefonla arayıp “Geliyorum” dediği, ancak teslim olmadığı öğrenildi.

Hakkında yakalama emri bulunan Albay Dönmez’in Sapanca’daki dağ evinde ele geçirilen bombalar ise sepete koyularak evden çıkarıldı.

Polis, bölgede atış talimi yapılıp yapılmadığını araştırıyor.

Dönmez’in dağ evinde 22 el bombası, 8 bin 300 adet mermi, 1 kalaşnikof tüfek, 5 tabanca, askeri kamuflaj ve rütbeli kıyafetler ele geçirilmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız