Evini ateşe verirken kendisini de yaktı

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde benzin dökerek evini ateşe veren kişi, alevlerin üzerine sıçraması nedeniyle yaralandı. Akli dengesi yerinde olmadığı belirtilen kişi hastaneye kaldırıldı.

Haberler Anadolu Ajansı 13.06.2019 - 16:10 Son Güncelleme : 13.06.2019 - 16:15

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesi Tepecik Mahallesi'nde oturan ve akli dengesi yerinde olmadığı belirtilen Savaş Ö. (44), benzin dökerek evini ateşe verdi.

Patlama da meydana gelen evdeki yangın sırasında alevler, Savaş Ö.'nün üzerine de sıçradı.

Çevredekiler ilk müdahaleyi yaparak itfaiye ve sağlık ekiplerine durumu bildirdi. Alevler, itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Vücudunda ağır yanıklar oluşan Savaş Ö. ise sağlık görevlilerince Bayramiç Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Bu kişi, daha sonra İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Savaş Ö.'nün yaklaşık 4 yıl önce de evinde yangın çıkardığı öğrenildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız