Şanlıurfa'da eylem hazırlığındaki 4 IŞİD üyesi yakalandı

Şanlıurfa'da düzenlenen IŞİD operasyonunda eylem hazırlığında olduğu belirtilen 4 Suriyeli yakalandı.

Haberler Anadolu Ajansı 12.07.2016 - 17:31 Son Güncelleme : 12.07.2016 - 17:32

Şanlıurfa'da eylem hazırlığındaki terör örgütü IŞİD üyesi 4 Suriyeli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Suriyeli 4 kişinin eylem hazırlığında olduğu bilgisine ulaştı.

Ekipler tarafından Suriyeli M.E.S, A.H, N.A ve İ.C'nin merkez Eyyübiye ilçesindeki adreslerine eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Zanlılara ait evlerde yapılan aramada 2 susturucu takılı tabanca, 1 uzun namlulu silah ile 4 şarjör ve 120 mermi, 6 parça TNT tipi patlayıcı, canlı bomba yeleği, 12 metal bilyelerle güçlendirilmiş TNT patlayıcı ve fünye ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan 4 zanlı tutuklandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız