FETÖ firarisi eski savcı Fikret Seçen'in kardeşi itirafçı oldu

Ergenekon ve Balyoz soruşturmalarını yürüten ve meslekten ihraç edilen eski İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Fikret Seçen'in kardeşi avukat Faruk Seçen, itirafçı oldu. Tutuklu bulunan Faruk Seçen tahliye edildi.

Haberler NTV Haber 27.05.2018 - 21:09

Tutuklu yargılanan Faruk Seçen, etkin pişmanlıktan yararlanmak için mahkemeye başvurdu. FETÖ'ye lise yıllarında ağabeyi Fikret Seçen'in bir örgüt evine götürmesiyle girdiğini anlatan Seçen, "2014 yılı Ağustos ayında abim, ByLock programını telefonuma yükledi. Kendisi şu anda Belçika'dadır" dedi.

Ağabeyinin istemesi üzerine Bank Asya'ya 100 bin lira para yatırdığını anlatan Faruk Seçen, "Bu örgüt içerisinde bulunduğum için pişmanım. Hiçbir zaman devlete ihanet etmedim" dedi.

Mahkeme heyeti, tutuklu sanık Faruk Seçen'in sağlık durumu, etkin pişmanlık hükümlerinin uygulanma ihtimali ve tutuklu kaldığı süreyi dikkate alarak, adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verdi. Faruk Seçen'in FETÖ üyesi olmak suçundan 15 yıla kadar hapsi isteniyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız