Flora Suites ve Office’de teslimler başladı

STC İnşaat'ın 200 milyon TL’lik yatırım bedeliyle Kozyatağı’nda hayata geçirdiği Flora Suites&Office projesinde teslimler başladı.

Haberler 08.06.2012 - 12:06

Kozyatağı’ndaki Flora Suites & Office Projesi'nde yaşam başladı. E-5 üstündeki 34 katlı projede, ofis ve suit metrekare fiyatları 4 bin 500, mağazaların metrekaresi ise 12 bin dolardan başlıyor.

12 bin metrekare alan üzerinde 9 bin 600 metrekare inşaat oturumunda ve tek blokta toplam 76 bin metrekare inşaat alanına sahip Flora Suites&Office projesinin ilk dokuz katı ofislerden oluşuyor. 34 katta toplam 370 daireden oluşan projede 1+1 ve 2+1 daireler 90 metrekare ile 145 metrekare arasında değişiyor.

9 bin 500 metrekare alan üzerinde 4 bin metrekare dükkan ve mağazalardan oluşan Flora Suites & Office’de 33 metrekarede 600 metrekareye kadar birçok ofis tipi yer alıyor.

Yaşamın başladığı projeden daire yada ofis alan tüketiciler 24 saat boyunca kesintisiz resepsiyon hizmetinden yararlanabiliyor. Ayrıca; güvenlik, fitness center, havuz, çamaşırhane, kuru temizleme, catering destekli toplantı odaları, depo, arşiv, posta, kurye, kargo hizmetleri de veriliyor.  27 bin metrekarelik kapalı otoparka sahip Flora Suites & Office projesinde, ortak sekreterya hizmeti, bilişim hizmetleri, konsept çarşı ve restoran da bulunuyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız