Fotoğraf çektirirken öldü

Denizli'de fotoğraf çektirmek için çıktığı yerden 150 metre aşağı düşen 32 yaşındaki Turgut Küçükoğlu hayatını kaybetti.

Haberler Anadolu Ajansı 18.08.2013 - 02:05

Denizli'de, fotoğrafını çektirmek için çıktığı yerden yaklaşık 150 metre aşağıdaki kayaların üzerine düşen kişi, hayatını kaybetti.

Arkadaşlarıyla Çamlık Dağı Seyit Tepesi mevkisine gezmeye giden Turgut Küçükoğlu (32), 2. Seyir Tepesi'ndeki kayalıkların üzerine çıkarak fotoğraf çektirmek istedi. Küçükoğlu, bu sırada henüz bilinmeyen bir nedenle yaklaşık 150 metre aşağıdaki kayaların üzerine düştü.

Fotoğraf çekmek için bekleyen arkadaşı Hasan Hüseyin Erkan'ın haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Küçükoğlu, yaşamını yitirdi.

Arkadaşının ölmesiyle şoka giren Erkan, sağlık ekiplerince sakinleştirilmeye çalışıldı.

Küçükoğlu'nun kayalıklardaki cesedi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekibi ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi tarafından yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından bulunduğu yerden indirilip, otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Aydın Devlet Hastanesinde sağlık memuru olarak çalışan Küçükoğlu'nun, memleketi Denizli'ye arkadaşlarıyla gezmek için geldiği öğrenildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız