Gaziantep'te maganda kurşunuyla yaralanan kişi öldü

Gaziantep'te tarlada çalışırken nereden geldiği belli olmayan bir kurşunla yaralanan 55 yaşındaki kişi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Haberler Anadolu Ajansı 01.09.2020 - 14:48

Arşiv
Gaziantep'in merkez Şahinbey ilçesinde maganda kurşunuyla yaralanan kişi, tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

Yeşilkent Mahallesi'ndeki tarlasında çalıştığı sırada kafasına maganda mermisinin isabet etmesi sonucu yaralanan Metin Aslan (55), tedavi gördüğü Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşamını yitirdi.

Aslan'ın cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Metin Aslan, 28 Ağustos'ta Yeşilkent Mahallesi'ndeki tarlasında çalıştığı sırada maganda kurşununun kafasına isabet etmesi sonucu yaralanmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız