Gelinliğin taklidi çıktı

Büyük Britanya tahtının ikinci varisi Prens William ile evlenen Kate Middleton'ın gelinliğinin taklitlerinin satışına başlandı.

Haberler 02.05.2011 - 09:52

ABD'den Allen Schwartz isimli modacı Middleton'ın gelinliğini taklit etti. Schwartz'ın ekibinin gelinlik televizyonda görünür görünmez çalışmaya başladığı belirtildi.

Gelinlik, MS hastaları yararına düzenlenen geceye yetiştirildi. Öte yandan Londra'da ailecek terzilik yapan bir aile de gelinliğin görülmesinden beş saat sonra benzerini dikti.

Alternakions Boutique isimli modaevinin sahibi "Arabadan iner inmez, üzerindekinin nasıl bir dantel olduğunu, nasıl bir gelinlik olduğunu anlamaya çalıştık. Bize bin 700 dolara mal oldu" dedi.


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız