Gençlik kamplarında kız erkek ayrımı

Gençlik ve Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün yaz aylarında düzenlediği ücretsiz kamplarda, karma uygulamadan vazgeçildi.

Haberler 24.05.2012 - 09:47

Bu yıl 9 ilde düzenlenecek gençlik kamplarına, kız ve erkeklerin ayrı ayrı dönemlerde katılmaları kararı alındı.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yaz aylarında düzenlenen kamplarla ilgili duyuruda, karma uygulamanın 6 yıldır sürdüğü ve ayrı ayrı katılımın da dönem dönem yapıldığı kaydedildi.

İki kategoride 8'er günlük 9 dönem halinde yapılacak kamplara, 13 - 22 yaş arası gençler katılabiliyor.

11 Haziran-12 Eylül arasında düzenlenecek ve kızlar ile erkeklerin ayrı ayrı katılacağı 'deniz' (13-15 yaş) ve 'doğa' (16-22 yaş) kamp merkezleri şöyle:

Aydın Kuşadası Davutlar
Antalya Duacı
İzmir Paşalimanı
Trabzon Düzköy
Kastamonu Kadıdağı
Mersin Silifke Akkum
Antalya Akseki Bademli
Bolu Aladağlar
Denizli Cankurtaran

Gençlerden herhangi bir ücretin alınmadığı; ulaşım, konaklama ve yemek ihtiyaçlarının Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca karşılandığı kamplarda müzik, el sanatları, tiyatro ve halk oyunları ile çeşitli sportif faaliyetler gerçekleştiriliyor.

Kamplara başvurular 14 Mayıs-31 Mayıs 2012 tarihleri arasında gençlik ve spor il müdürlükleri içerisinde gençlik merkezlerinde kurulacak bürolara yapılabilecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız