ABD'deki Türk heyeti Gülen'in iadesini görüştü

ABD'de bulunan Adalet Bakanlığı heyetinin, Fetullah Gülen'in iadesiyle ilgili ABD'li yetkililerle 4 saat süren görüşme yaptığı belirtildi.

Haberler NTV 10.05.2017 - 07:38 Son Güncelleme : 10.05.2017 - 07:40

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ başkanlığındaki heyet ABD'de temaslarda bulundu

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile birlikte ABD'de bulunan Adalet Bakanlığı heyeti ,  FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in iade sürecine ilişkin ABD'li yetkililerle görüştü.

Bakanlık yetkililerinin verdiği bilgiye göre, Adalet Bakanlığı Uluslarası Hukuk ve Dış İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Faris Karak'ın başkanlık yaptığı heyet, Washington'da FETÖ elebaşı Gülen'in iadesi süreciyle ilgili temaslarda bulundu.

Yaklaşık 4 saat süren görüşmede, Gülen'in iade süreciyle ilgili tüm konuların teknik detaylarıyla birlikte ele alındığı ve Türk tarafının Amerikalı muhataplarına hukuki çerçeveyle ilgili bilgiler aktardığı ifade edildi.

Bozdağ, önceki gün ABD Adalet Bakanı Jeff Sessions ile yaptığı görüşmede Gülen'in iadesiyle ilgili yeni deliller sunmuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız