Habur sınır kapısı 3 gün kapalı

Irak'ta yapılacak seçimler nedeniyle Habur Sınır Kapısı'nda 6 Mart Cumartesi günü saat 23.00'den 8 Mart Pazartesi günü saat 04.00'e kadar ticari işlem ve yolcu işlemi yapılmayacak.

Haberler Anadolu Ajansı 05.03.2010 - 12:41

İbrahim El-Halil Sınır kapısı irtibat görevlilerine, Irak'ta 7 Mart 2010 tarihinde ülke genelinde yapılacak genel seçimler nedeniyle İbrahim El-Halil Gümrük kapısındaki işlemlerde herhangi bir aksamanın olup olmayacağı soruldu.

Seçimler nedeniyle söz konusu kapıdan acil ve zaruri durumlar dışında 6 Mart Cumartesi günü saat 24.00'ten 8 Mart Pazartesi günü 05.00'e kadar hiçbir ticari işlem ve yolcu işlemi yapılmayacağı bilgisi alındı.

Bu çerçevede, Irak ile Türkiye arasındaki 1 saatlik zaman dilimi farkından dolayı bu uygulama Türkiye saatiyle, 6 Mart Cumartesi günü saat 23.00'ten 8 Mart Pazartesi günü saat 04.00'e kadar devam edecek.

Söz konusu tarih ve saatler arasında Habur Sınır Kapısı'nda herhangi bir yolcu işlemi ve ticari işlem yapılamayacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız