Hakan Şükür’ün babası hastaneye kaldırıldı

Sakarya’da yürütülen FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınan Hakan Şükür’ün babası Sermet Şükür, sorgu sırasında şekerinin yükselmesi sonucu hastaneye kaldırıldı.

Haberler İHA 13.08.2016 - 00:46

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik olarak başlatılan operasyon kapsamında eski milli futbolcu Hakan Şükür ve babası Sermet Şükür hakkında yakalama çıkarılmıştı.

Adapazarı’nda gözaltına alınan Hakan Şükür’ün babası Sermet Şükür, sorgusunun sürdüğü sırada fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Şekerinin yükselmesi sonucu hastaneye kaldırılan Sermet Şükür’ün tedavisi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam ediyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız