Hastane çalışanının cinneti: 1 ölü, 2 yaralı

Diyarbakır'da çalıştığı sağlık merkezinde görevli hemşireyi silahla yaraladıktan sonra gittiği noterde çalışan bir kadını öldüren temizlik görevlisi intihar girişiminde bulundu.

Haberler Anadolu Ajansı 21.08.2013 - 12:30

Bağlar ilçesindeki Aile Sağlık Merkezi’nde temizlik görevlisi olarak görev yapan 57 yaşındaki Şehmus Yıldız, dehşet saçtı.

Yıldız, henüz belirlenemeyen nedenle önce sağlık merkezi önünde tabancayla hemşire Özlem Görükmez'i (27) ardından gittiği noterde masa başında çalışan Özlem Akdağ'ı vurdu.

Şeyhmus Yıldız, noter çıkışında tabancayla başına ateş etti.

Dicle Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Özlem Akdağ, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Ağır yaralı hemşire Özlem Görükmez'in ise hayati tehlikesi sürüyor.

Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Yıldız, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Dicle Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız