Hastanede ateş eden zanlı yeniden emniyette

Ergenekon sanığı Levent Ersöz'ün tedavi gördüğü hastanenin bahçesinde havaya ateş açtığı iddia edilen zanlı İstanbul Adliyesi’nde sorgulandıktan sonra, yeniden Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Haberler NTV Haber 21.12.2009 - 21:50

İkinci Ergenekon davasının tutuklu sanıklarından Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün tedavi gördüğü İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde havaya rastgele ateş açan şüpheli Erhan K. gözaltına alındıktan sonra dün Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne sevkedildi.

Yaklaşık 2 saat sorgulanan zanlı, yeniden gözaltında tutulduğu İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Hakkında 1 gün daha ek gözetim süresi alındığı öğrenilen Erhan K'nın, sorgu dosyasını ''Ergenekon'' soruşturmasını yürüten cumhuriyet savcılarının da incelediği ve bu savcılar tarafından da ifadesinin alınabileceği belirtildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız