'Hayat' 5. bölümüyle NTV'de

NTV’nin iddialı belgesellerinden 'Hayat/Life',  'Kuşlar'ı konu alan beşinci bölümüyle ekranda.

Haberler 02.06.2010 - 10:49

NTV’nin iddialı belgeseli Hayat/Life 'Kuşlar' bölümüyle devam ediyor. BBC yapımı 'Hayat'ı ünlü oyuncu Tuncel Kurtiz seslendiriyor.

İlişkili Haberler


Kuşlar fevkalade uyumludur. Kuşlar, yalnızca şaşırtıcı hızlarda uçmaya ve çok uzun mesafelere kanat çırpma becerisine sahip değiller...

Aynı zamanda su üzerinde koşabildiği gibi hatta son derece girift yapılar inşa etmek gibi sayısız özellik gösterebiliyorlar.

Hayat/Life, özel kamera teknikleri kullanarak kuşlarla birlikte uçtu, onların inanılmaz çeşitliliğini ve davranışlarını keşfetti.

Akbaba ve kartallarla birlikte havada süzülün, Afrika göllerinde binlerce flamingoyla birlikte dans edin, sapatula kuyruklu sinek kuşlarının, Batı dalgıç kuşlarının ve cennet kuşlarının karşı cinsi etkilemek için sergiledikleri sıra dışı davranışlara tanıklık edin.

5. Bölüm 'Kuşlar' Cuma günü saat 21:00'de NTV'de. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız