HDP seçim aracı kaza yaptı: 5 yaralı

Batman’ın Sason ilçesinde seçim çalışmalarını yürüten HDP’li heyetin içinde bulunduğu minibüsün Yücebağ beldesi yolunda şarampole yuvarlanması sonucunda araç içinde bulunanlardan 2'si ağır 5 kişi yaralandı.

Haberler İHA 09.06.2018 - 14:58

Arşiv
Sason’a bağlı Yücebağ beldesi köylerinde seçim çalışlarını yürüten HDP’li heyetin içinde bulunduğu araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak şarampole yuvarlandı.

Araçta bulunan 5 kişi kaza yerine gelen ambulanslarla Batman Bölge Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan 2 kişinin sağlık durumlarının ağır olduğu ve ilk müdahalenin ardından yoğun bakıma alındığı belirtildi. Diğer yaralıların sağlık durumlarının ise iyi olduğu bildirildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız