Herkes 'Şöhretler Gazinosu'nda

Türk müzik tarihinin köklü firması Odeon Müzik, Yeşilçam'a ve Türk tiyatrosuna adını altın harflerle yazdırmış usta sanatçıların plaklara okuduğu eserleri bir albümde topladı.

Haberler 28.10.2010 - 19:45

Usta sinemacı ve tiyatrocuların söylediği şarkılar aynı albümde bir araya geldi.

Odeon Müzik etiketiyle yayınlanan 'Şöhretler Gazinosu' isimli albümde sinemanın taçsız kralı Ayhan Işık, yıllar boyu sinema salonlarını kahkahaya boğan, eşsiz karakterleriyle yeri doldurulamayacak Sadri Alışık, Türk sinemasının çocuk kadını Neriman Köksal, hem sinemada hem tiyatroda ölümsüzleşmiş Tolga Aşkıner ve Kerem Yılmazer, 60'lı yıllardan bu yana hala zirvede olan Nebahat Çehre, yakışıklı jönlerden Fikret Hakan, beyazperdenin çocuk oyuncularından Parla Şenol, tiyatrocu, besteci, söz yazarı Bora Ayanoğlu, Yeşilçam'ın en güzel ve en iyi yürekli kötü kadınları Suzan Avcı ve Lale Belkıs, güzellikleri kadar oyunculukları ile de dillere destan Sevda Ferdağ ve Sezer Güvenirgil'in plaklara okuduğu şarkılar bir araya toplandı.

'Gönül Belası', 'Tophane Rıhtımı', 'Hayat Boş', 'Vız Gelir Dünya' ve 'Güller ve Dudaklar' gibi şarkıların bulunduğu albüm, müzik marketlerin raflarında yerini aldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız