Hırka-i Şerif ziyarete açıldı

Ramazan ayıyla birlikte, Hz. Muhammed'in Hırka-i Şerif'i İstanbul'da ziyarete açıldı. Hırka-i Şerif'i görmek isteyenler, Fatih Camii önünde kuyruk oluşturdu.

Haberler NTV Haber 11.06.2016 - 09:39

Hz. Muhammed'in Veysel Karani'ye bırakılmasını vasiyet ettiği Hırka-i Şerif'i ziyarete açıldı. İstanbul Valisi Vasip Şahin'in de katıldığı açılışta İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran dua okudu. Ziyaretler, Ramazan ayının sonuna kadar, hafta içi 10.00-18.00 saatleri arasında yapılabilecek.
HIRKA-İ ŞERİF'E İLGİ YOĞUNDU
İstanbul Fatih'teki Hırka-i Şerif Camii doldu taştı. Kutsal emaneti görmek isteyenler kuyruk oluşturdu. Hırka-i Şerif Hz. Muhammed'in vasiyeti üzerine veysel karani'ye bırakılan en önemli kutsal emanetler arasında. 161 yıldır fatih’te ismini Hırka-i Şerif’ten alan camide muhafaza ediliyor. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız