İddianamenin ikinci kez iadesinin gerekçeleri ortaya çıktı

Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, Hrant Dink cinayetiyle ilgili iddianamenin ikinci kez iadesinin gerekçeleri ortaya çıktı.

Haberler NTV Haber 08.11.2015 - 20:14

Başsavcılığın, iddianameyi, "Sonradan toplanacak delillerin şüphelilerin durumunu değiştirebileceği" ve "iİdianamenin henüz incelenmeden basın aracılığıyla kamuoyuna duyurulması" gibi gerekçelerle iade ettiği öğrenildi.

Başsavcılık,, Savcı Gökalp Kökçü'ye yazdığı iade yazısında "Soruşturmanın tarafsız ve gizliliğe riayet edilir şekilde yürütülmediği kanaatine varılmış, iddianame eksik soruşturma nedeniyle iade edilmiştir" denildi.

Hrant Dink suikastına ilişkin "Kamu görevlilerinin ihmali" olduğu iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında eski İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek'in de aralarında bulunduğu 5 polis tutuklu bulunuyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız