İhraç edilen polis memuru evinde ölü bulundu

Konya’da uzun süredir kendisinden haber alınamayan 41 yaşındaki polis memuru Melikşah K. arkadaşının evinde ölü bulundu.

Haberler İHA 07.07.2017 - 06:16 Son Güncelleme : 07.07.2017 - 06:20

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan evli iki çocuk babası 41 yaşındaki polis memuru Melikşah K. 3 ay önce hakkında açılan idari soruşturmalar nedeni ile mesleğinden ihraç edildi.

Melikşah K. son günlerde bazı sorunlar nedeni ile, 6 gün önce, Konya'nın merkez Selçuklu ilçesindeki  arkadaşının evine geldi.

Melikşah K.’yı arayıp ulaşamayan yakınları hayati tehlikesinden şüphelendi ve durumu polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler uzun süre zile basmasına rağmen kapı açılmadı. Bunun üzerine kapıyı kırarak içeri giren ekipler Melikşah K.’nın cansız bedeni ile karşılaştı. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemelerin ardından Melikşah K.’nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız