İki lise öğrencisi ölü bulundu

Ordu'da iki açıköğretim lisesi öğrencisi başlarından vurulmuş halde bulundu.

Haberler Anadolu Ajansı 10.05.2016 - 11:27 Son Güncelleme : 10.05.2016 - 11:32

Arşiv

Ordu’nun Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi'ndeki binaların arasında bulunan kameriye de iki kişinin cesediyle karşılaşan mahalle sakinleri durumu polis ekiplerine haber verdi.

Bir süre sonra olay yerine gelen ekipler arkadaş oldukları öğrenilen Nazlı Hakan (16) ve Serkan Göçer'in (17) tabancayla başlarından vurulmuş olduğunu belirledi.

Hakan ve Göçer'in cesetleri savcı tarafından yapılan incelemenin ardından Ordu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay yerinde bulunan iki tabancaya ise ekipler tarafından el konuldu.

Öte yandan.olay yerine gelen gençlerin yakınları sinir krizleri geçirirken, görüntü alan gazetecilere de tepki gösterdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız