İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na: Bugün ana muhalefet liderisiniz yarın ülkenin başındasınız

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun olası Cumhurbaşkanı adaylığına destek mesajı vererek Kılıçdaroğlu'na ''Siz bugün ana muhalefet liderisiniz, yarın bu ülkenin başındasınız'' sözleriyle seslendi.

Haberler İHA, NTV Haber 20.09.2022 - 15:13

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Elazığ'da belediyenin yaptırdığı okulun açılışında konuştu.

İMAMOĞLU'NDAN, KILIÇDAROĞLU'NUN OLASI CUMHURBAŞKANI ADAYLIĞINA DESTEK

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun olası Cumhurbaşkanı adaylığına destek mesajı verdi, Kılıçdaroğlu'na ''Siz bugün ana muhalefet liderisiniz, yarın bu ülkenin başındasınız'' sözleriyle seslendi.

İmamoğlu şöyle konuştu:

''Siz bugün ana muhalefet liderisiniz, yarın bu ülkenin başındasınız. Bugün bu ülkenin başında olan insan yarın bu ülkenin muhalefeti olacak. Ben İstanbul'da belediye başkanlığı döneminde hep şu özlemi çektim.

Beş yıl boyunca büyükşehir belediye başkanını makamımda görmediğim için ‘Ben de büyükşehir belediye başkanı olayım, size gelmeyeceğim’ demedim. ‘Bak size ne kadar çok geleceğim, o kadar çok geleceğim ki sizi utandıracağım’ dedim. Bu ülkenin her siyasi partisi iktidarından muhalefetine ülkemiz için çalışmıyor mu? Ülkemiz için çalışıyor. Şu yaptığımız okul CHP’nin değil milletimizin devletimizin okulu.''
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız