İş kadınını dövüp üzerine siyah sıvı döken şüpheliler serbest bırakıldı

Adana'da işletmecilik yapan bir kadını önce darp edip sonra üzerine sıvı döken 2 kişi serbest bırakıldı.

Haberler DHA 18.09.2019 - 11:25

İddiaya göre iş konusunda yaşanan anlaşmazlık ile bir kadının üzerinde siyah sıvı dökeb 2 kişi çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı. 

Dün 21.00 sıralarında, Adnan Menderes Bulvarı'nda meydana gelen olayda işletmecilik yapan Ebru Berköz Karaca, iddiaya göre, daha önce mekanın işletmesi konusunda mahkemelik olduğu L.G. ve O.G. ile karşılaştı.

Hazine arazisi üzerine kurulu mekanın işletmesiyle ilgili anlaşmazlık yaşadığı 2 kişi tarafından önce tehdit edilen ardından dövülen Karaca'nın üzerine siyah sıvı döküldü.

Hastaneye kaldırılan Karaca, tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu edildi. Yapı kayıt belgesi bulunan mekanı 5 yıldır işlettiğini ve burayı aynı zamanda dernek ve inşaat firması bürosu olarak kullandığını dile getiren Karaca, komşusu L.G. ve O.G.'nin mekanına el koymak istediğini, aralarındaki tartışmanın bu nedenle çıktığını öne sürdü.

Olayın ardından Ebru Berköz Karaca, Fatih Polis Merkezi Amirliği'ne giderek, şikayette bulundu. Bunun üzerine L.G. ve O.G., gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız