İSKİ'den 3 ilçe için su kesintisi uyarısı

İSKİ'den yapılan açıklamada Silivri ve Büyükçekmece'de 20, Tuzla'da ise 8 saat su kesintisi yaşanacağı belirtildi.

Haberler DHA 17.02.2018 - 15:40

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) yaptığı yazılı açıklamayla; isale hatlarında gerçekleştirilecek çalışmalar nedeniyle Silivri ve Büyükçekmece'de 20 Tuzla'da ise 8 saat su kesintisi yaşanacağını belirtti.

İSKİ tarafından yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi:

"Mimarsinan-Silivri ve Semizkumlar Mahallesi isale hatlarında gerçekleştirilecek olan vana değişim çalışmaları nedeniyle; 19 Şubat 2018 Pazartesi günü 09.00 ile 20 Şubat 2018 Salı günü 05.00 saatleri arasında 20 saat süreyle aşağıda belirtilen bölgelere su verilemeyecektir.

SU ALAMAYACAK BÖLGELER

Büyükçekmece İlçesi: Kumburgaz, Bahçelievler, Güzelce ve Celaliye Mahalleleri.

Silivri İlçesi: Semizkumlar, Kamiloba ve Selimpaşa Mahalleleri ile Silivri'nin üst kotları.

Orhanlı Ana İsale Hattı'nda gerçekleştirilecek olan debimetre montaj çalışmaları nedeniyle; 19 Şubat 2018 Pazartesi 22.00 ile 20 Şubat 2018 Salı 06.00 saatleri arasında 8 saat süreyle aşağıda belirtilen bölgelere su verilemeyecektir.

Tuzla İlçesi: İçmeler, Aydıntepe, Kavakpınar, Mimar Sinan ve Şifa Mahalleleri ile Arçelik Fabrikası Bölgesi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız