İstanbul'da DAEŞ operasyonu

İstanbul TEM ekipleri terör örgütü DAEŞ'e yönelik düzenlediği operasyonda 3 kişiyi gözaltına aldı. Savaş bölgelerine gideceği değerlendirilen yabancı uyruklu 22 kişi için sınırdışı işlemleri başlatıldı.

Haberler DHA 05.05.2017 - 21:48

Arşiv

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, terör örgütü DAEŞ'in üst düzey medya ve lojistik sorumlularının kullandığı, hücre evi olarak da kullanılan 6 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda 3 kişi gözaltına alınarak sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'nde bulunan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi. 

YABANCI UYRUKLU 22 KİŞİNİN SINIRDIŞI İŞLEMLERİ BAŞLATILDI

Yapılan operasyonda TEM ekipleri tarafından yakalanarak, savaş bölgelerine gideceği değerlendirilen yabancı uyruklu 22 kişi ise savcılık talimatı üzerine, sınırdışı işlemleri için yakalandıkları ilçelerde bulunan polis merkezi amirliklerine teslim edildi. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız