İstanbul'da plastik fabrikasında yangın

Çekmeköy'de 2 katlı plastik fabrikasında çıkan yangın, 1 saatlik çalışmanın ardından söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, fabrikada maddi hasar meydana geldi.

Haberler DHA 14.06.2021 - 17:03

İstanbul'un Çekmeköy ilçesi Reşadiye Mahallesi'nde bulunan 2 katlı plastik fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Alevler kısa sürede büyüyerek çevreye sıçradı. İhbar üzerine olay yerine Sancaktepe, Dudullu, Sultanbeyli'den itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede bölgeye giden ekipler yangına müdahale etti.

Ayrıca olay yerinin yakınında bulunan yüksek gerilim hatlarında yaşanabilecek tehlikelere karşı bölgeye elektrik ekipleri de sevk edildi.

ÖLEN VEYA YARALANAN YOK

1 saatlik çalışmanın ardından yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Jandarma ekipleri ise bölgede güvenlik önlemi aldı.

Olayda yaralı ve can kaybı bulunmazken fabrikada hasar meydana geldi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız