İstanbul'da terör örgütü operasyonları

İstanbul'un Kadıköy ilçeside seyir halindeki bir otomobile yapılan operasyonda DHKP-Cüyesi oldukları iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı. Araçtaki aramada 5 pompalı tüfek, 2 tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

Haberler Anadolu Ajansı 18.01.2015 - 18:25

Kadıköy'de seyir halindeki bir otomobile yapılan operasyonda terör örgütü DHKP-C üyesi oldukları iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı, araçta yapılan aramada 5 pompalı tüfek, 2 tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, terör örgütü DHKP-C üyesi oldukları iddia edilen 2 kişi, Kadıköy'de bir otomobille seyir halindeyken Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonla yakalandı.

Şüpheliler gözaltına alınırken otomobilde yapılan aramada 5 pompalı tüfek, 2 tabanca ve çok sayıda mermi bulundu. 

BEYOĞLU'NDA BOMBALI EYLEM İDDİASI

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyesi oldukları iddia edilen 3 kişinin Beyoğlu'nda bombalı eylem hazırlığında oldukları istihbaratına ulaştı.

Şüphelilerin Kasımpaşa'da saklandığı evin etrafında önlem alan polisler, 3 kişiyi sokağa çıktığı sırada gözaltına aldı.

Şüphelilere yapılan üst aramasında 1 tabanca ve çok sayıda fitil ateşlemeli, boru tipi ve parça tesirli el yapımı bomba bulundu. Uzman ekipler, bombaları imha etti.

İki operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheli, sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız