Jennifer Aniston sadece sevimli

Joan Collins büyüleyici aktrislerin olmamasından şikayet etti ve Jennifer Aniston’un şirin olduğunu, ama güzel olmadığını söyledi.

Haberler 12.10.2010 - 14:49

77 yaşındaki aktris geçmişteki Ava Gardner ve benzeri oyuncularla boy ölçüşebilecek tek yıldızın Angelina Jolie olduğundan dert yandı.

Joan Collins neredeyse altmış yıldır beyazperde güzelliğiyle hayranlık topladı. Şimdi 77 yaşında bile gençlik dolu.

Fakat modern yıldızlara sert bir eleştiri getiren aktris klasik Hollywood güzelliği çağının sona erdiği iddiasında bulundu.

Hanedan dizisinin oyuncusu, bugünlerde halkın ‘muhteşem kadınlar görmeye çok aç olduğunu’, halbuki sinemanın altın çağında Audrey Hepburn, Ava Gardner ve Grace Kelly gibi birçok güzel yıldız olduğunu söyledi.

Eski Hollywood cazibesi: Soldan sağa, Lana Turner, Grace Kelly ve Ava Gardner.
Collins sözlerini şöyle sürdürdü ‘Gençliğimde beyazperdedeki herkes göz alıcıydı. Şunu söylemek zorundayım: Günümüzde iyi görünen pek fazla aktris yok. Yani Angelina Jolie var, bir de… Angelina Jolie var.

Rakipler: Collins Jennifer Aniston’a ‘sadece şirin’ derken Angelina Jolie’yi güzel olarak niteledi.
‘Jennifer Aniston şirin, ama ona güzel diyemem. Bir Ava Gardner ya da Lana Turner değil.’

Collins ayrıca Cheryl Cole’un başarısının ve İngiltere’nin göz bebeğine dönüşmesinin kısmen güzel olmasından kaynaklandığını düşündüğünü söyledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız