Kaçak telefonlar çöpte

İstanbul Atatürk Havalimanı gümrük muhafaza ekipleri, kaçak olarak yurda getirilen 197 adet cep telefonunu, erkekler tuvaletindeki çöp kovalarının içinde buldu.

Haberler Anadolu Ajansı 29.04.2010 - 15:12

Atatürk Havalimanı gümrük muhafaza ekipleri, sabah saatlerinde yaptıkları teknik takip sonucu, Dış Hatlar Terminali geliş katında bulunan gümrüklü sahadaki erkekler tuvaletinde çöp kovalarına atılmış 197 adet cep telefon ele geçirdi.

Türk Hava Yollarının (THY) tarifeli uçağı ile Dubai'den İstanbul'a gelen S.A. ve I.A. adlı iki Türk yolcu, telefonları getirdikleri şüphesiyle gümrük görevlileri tarafından gözaltına alındı.

İki yolcu, suçlamaları kabul etmezken, ele geçirilen telefonların, getirenler tarafından yakalanma korkusuyla mı yoksa daha kolay yurda sokabilmek için mi çöp kovalarına atıldığı araştırılıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız