Kadıköy'de inşaatta kurtarma operasyonu

Kadıköy'de bir inşaatta görevli kontrolör denetleme yaptığı sırada yaklaşık 10 metreden inşaat alanına düştü. Yarım saat süren çalışmalar sonucu görevli kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Kurtarma çalışmaları nedeniyle kapanan caddedeki tramvay seferleri normale döndü.

Haberler DHA 27.11.2018 - 16:45 Son Güncelleme : 27.11.2018 - 16:46

İstanbul Kadıköy'de Bahariye Caddesi'ki bir inşaatta inşaatta görevli kontrolör Ercan Ortaç saat 14.30 sıralarında denetleme yaptığı sırada dengesini kaybederek yaklaşık 10 metreden inşaat alanına düştü.

Olayı gören işçiler hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. İtfaiye ekipleri, inşaat alanına inerek yaralıyı sedyeye bağladı.

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren çalışmaların ardından yaralı, vinç yardımıyla inşaat alanından çıkartıldı.
TRAMVAY SEFERLERİ DURDURULDU

Bahariye Caddesi kurtarma çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatıldı. Tramvay seferleri bir süre durduruldu. İnşaat alanından kurtarılan Ercan Ortaç ambulansla hastaneye kaldırılırken, hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Kurtarma çalışmalarını sona ermesinden sonra tramvay seferleri normale döndü.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız