Kafeye silahlı baskın: 1 ölü

İstanbul Ümraniye'deki bir kafeye silahlı baskın düzenlendi. 1 kişiyi öldüren, 1 kişiyi de ağır yaralayan saldırganlar otomobille kaçtı.

Haberler Anadolu Ajansı 22.07.2012 - 01:34

Ümraniye'de bir grup, tartışma yaşadığı karşı gruptakilerin bulunduğu kafeye silahla ateş açtı. Olayda bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.

Ihlamurkuyu Alemdağ Caddesi Balaban Sokak'taki ''Bahane'' adlı kafede iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışma sonrası buradan ayrılan bir grup, daha sonra tekrar döndüğü kafedeki karşı gruptakilere silahla ateş açtı. Saldırgan grup, daha sonra bir otomobille olay yerinden kaçtı.

Olayda, Ercan Güner (20), vücuduna isabet eden kurşunlarla hayatını kaybetti, amcasının oğlu Erhan Güner (22) ise ağır yaralı halde hastaneye kaldırıldı.

Polis, saldırganları yakalamak amacıyla bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız