Kahramanmaraş merkezli suç örgütü operasyonu: 20 tutuklama

Kahramanmaraş merkezli 2 ilde uyuşturucu ticareti yapan organize suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 21 zanlıdan 20'si tutuklandı.

Haberler Anadolu Ajansı 06.04.2024 - 11:47

Kahramanmaraş'ta jandarma ekiplerince, uyuşturucu madde imalat ve ticareti yapanlara yönelik 3 Nisan'da yapılan operasyonda gözaltına alınan şüphelilerin jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan 20'si tutuklandı, 1'i adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Kahramanmaraş ve Gaziantep'te uyuşturucu madde imalat ve ticaretini yapanlara yönelik 3 Nisan'daki operasyonda, haklarında yakalama kararı bulunan 22 şüpheliden 21'i gözaltına alınmıştı.

Narkotik dedektör köpeklerinin de katıldığı operasyonda, ruhsatsız tabanca, av tüfeği ile toz, tablet ve sıvı olmak üzere uyuşturucu madde ele geçirilmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız