Keneden ilk ölüm

Çorum'da kene tarafından ısıran iki çocuk annesi kadın, hastanede hayatını kaybetti.

Haberler 28.04.2011 - 13:23

Çorum'un merkeze bağlı Göcenovacığı Köyü'nde yaşayan iki çocuk annesi H.Ö.'yü, bir hafta önce kene ısırdı.

Ailesine olayı anlatmayan ve keneyi kendisi çıkartan kadın, önceki gün ishal ve halsizlik şikayetiyle Çorum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

H.Ö., burada yapılan ilk müdahalenin ardından Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı şüphesiyle Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanede tedavi altına alınan kadın, dün gece yaşamını yitirdi.

OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof.Dr. Mustafa Sünbül, H.Ö.'nün hastaneye geldiğinde kan değerlerinin oldukça kötü, durumunun da ağır olduğunu söyledi.

Prof. Dr. Sünbül, "Hastamız hemen tedavi altına alındı. Fakat hastanemize geldikten kısa bir süre sonra hayatını kaybetti. Bütün klinik bulgular bize KKKA hastası olduğunu gösteriyor. Fakat kesinleşmesi için laboratuvar sonuçlarının beklenmesi gerekiyor" dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız