Kılıçdaroğlu'ndan Balyoz yorumu

Emirgan'da çay içen CHP lideri, "Yargı siyasallaştırılmış ve güven sarsılacaktır. Tuzun kokmaması lazım. AKP tuzu kokuttu" dedi.

Haberler 13.02.2011 - 12:57

Erken baharı yaşayan İstanbul'da güneşli bir pazar günü geçiren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Emirgan'da deniz kenarında çay içti.

Vatandaşlarla sohbet eden Kılıçdaroğlu, fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Gazetecilerin Balyoz soruşturmasındaki son tutuklamalarla ilgili sorularına Kılıçdaroğlu şu yanıtı verdi: "Emirgan'a çay içmeye geldim. Yurttaşlarla beraber olmak en azından onlarla daha sıcak bir ilişki kurmak için buradayım.

Gazetelere bakıyoruz gelişmeleri kaygıyla izliyoruz. Hava, atmosfer güzel ama sonunda içimizdeki kaygıları bir şekilde dışarı vurmak durumundayız. Haksızlıklar yapılıyor bu konuda ciddi kaygı duyuyoruz.

Balyoz tutuklamalarına ilişkin düşüncelerimi daha önce belirttim. Yargı siyasallaştırılmış ve güven sarsılacaktır. Tuzun kokmaması lazım. AKP tuzu kokuttu. Zaten sorunda buradan başlıyor."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız